Sjuk, sjukare, sjukast...

Det är skrutt med familjen här hemma. Barnen började med förkylningssymptom och sen följde vi föräldrar efter. Ungarna har klarat sig rätt ok, medans vi vuxna däckat. Sjukast är naturligtvis maken.......män och förkylningar ni vet.

Sonen var inte värre sjuk än att han orkade sticka till en kompis igår och "lana" som det kallas. När han kom hem i eftermiddags såså dröjde det inte länge innan han sov i soffan. Nu har han bytt plats och gått och lagt sig i sängen.


Akta alla kottar

Jag fick ett sk kedjebrev av min kompis Lena. Vanligtvis tittar jag bara på såna och slänger dem direkt oavsett om jag ska få 7 års olycka eller inte. Detta är däremot var ett av de sötaste och mest rörande jag fått på länge. Tänkvärt dessutom. Igelkottar ska man vara rädda om. Nyttodjur som minskar i vårt samhälle.

 .......................................................................................................
Nu är det vår, med sol, blommor, bin och....den här lilla krabaten.
Hallå där...alla bilförare....Jag har tillkommit nu i vår för att be er alla att vara mycket försiktiga när ni är ute och åker.Därför att nu är det den tiden på året då jag håller på att lära mig att gå.Så snälla ni...kör inte över mig....Titta bara hur söööööt jag är....eller hur?
Tack snälla du...puss.


 Min bästa tid......

.......är inte nu trots att det borde vara det. Värkskit skulle man kunna sammanfatta det kort.

Har i alla fall pysslat en liten grej. En sida till albumet som följer med vandringspriset som Nikki vann sommaren 2009. Det är ju snart dags att lämna ifrån sig det till nästa vinnare.


RSS 2.0