Midsommarfest utan presenning.

För första året på jag inte vet när, så struntade vi i presseningen. Lotta hade lovat att vi inte skulle behöva den, så vi litade på henne.


Riktiga penséer

Jag kan väl inte påstå att jag har pysslat direkt, men jag var bara tvungen att prova detta.

Faktiskt var det på Facebook jag hittade den här idén på Spellbinders sida. Självklart var jag tvungen att kolla om det fungerade, och det gjorde det. Nu måste jag prova med andra blommor och blad också.

Här hittar du instruktionen: http://spellbinderspaperarts.com/blog/floral-impressabilities-card/


Triple dogshow

Lördag till måndag har jag tillbringat på Triple International Dogshow Jönköping. Med mig dit hade jag Nikki som ställdes ut alla 3 dagarna. Lördagen bjöd på kallt väder, men bra resultat. Nikki blev BIM med CERT och CACIB, så nu har hon 5 CERT och 4 CACIB : ). Söndagen bjöd på bättre väder men inget vidare resultat. Domaren var väldigt snål med både 1:or och CK:n, och vi fick en 2:a tråkigt nog. Måndagen blev bättre med CK och en 3:e placering i tikklassen.

Mellan 3000 och 4000 hundar var anmälda varje dag så det fanns mycket roligt att titta på. Och jag hade gott om tid då min uppfödare Charlotta vann BIR varje dag så vi fick vänta på gruppfinalerna. Hon gick dessutom och vann sin gruppfinal på lördagen med sin Kerry Blue Zack.

Nu är vi ganka mätta på utställningar Nikki och jag, och vi tar graviditetsledigt resten av sommaren.

Här är vinnande hundar på lördagen. BIR snygge Sigge och BIM Nikki.
Bilden lånad från Sigges blogg. Fotograf Maija Timonen

Svensk Vinnare 2010

Den regniga hundutställningen i Avesta bjöd trots regnet på mycket roligt.

Explorer's Hiro, en drygt 9 år gammal hanhund som verkligen inte vet om att han anses vara veteran gick och vann just Veteran gruppen. Därmed blev han BIS-veteran (Bäst in Show-veteran)

Nikki blev BIM (Bäst i motsatt kön) och knep därmed sin första titel eftersom Avesta var årets Svensk Vinnarutställning. Hon kan numer titulera sig SE V 2010 vilket står för: Svensk Vinnare 2010.

Kameran kom inte fram på hela dagen så för att få ett foto till det här inlägget fick hon fotas hemma på vardagsrumsgolvet.


Jag, en antimärkes typ?

Jag har alltid sett mig som en sån som tycker att märkeskläder och märkesaccesoarer är onödigt. Jag vägrar att köpa kläder där varumärket kostar extra. Nu har jag förvånat mig själv att lägga i mina ögon hutlösa 300:- på ett par gympaskor.

Men i nöden finns ingen tid att leta efter helsvarta gummistövlar med lågt skaft, och då fick det bli ett par gympaskor i Gore-Tex som skulle hålla vätan ute (självklart på REA, he he). Jag är väldigt tacksam för mina nya skor som hållt mina fötter torra idag när jag varit på regnig hundutställning i Avesta. Väl värda 300:- trots de tre ränderna på sidan :)
ner, ner, ner & upp & ner

Dagen idag hade jag gärna raderat ur almenackan. Vaknade ur form. Fick ett par dassiga besked. Fick ännu dassigare och dåligare svar på mina frågor från div myndigheter.

Men så kom dagens höjdare. Sonen kom hem med oväntat bra betyg. Sånt kan verkligen lyfta vilken skitpissig dag som helst.

Dock slutade dagen i samma dåliga anda som den började med en överkörd förrymd igelkott.

Kanske morgondagen blir bättre?

Blommig låda

Denna lilla låda gjorde jag till min pappas födelsedag den 20 maj. Inuti finns fotografier från förra årets födesedagsfest när han fyllde 70. Han firade den tillsammans med sin sambo som fyllde 65, och de slog ihop till en 135 -års felst. Som ni ser på lådan lyckades jag med konststycket att blanda ihop siffrorna till 315 iställetför 135. Så gamla är de inte.....ännu, men jag hoppas de kan bli med hälsan i behåll.

Samtidigt som jag gjorde lådan pågick gick en tävling på Pyssel.net där man skulle altra något kromatiskt (färgglatt). Det inspirerade mig att göra lådan så här, och jag har uttgått från färgerna i bandet med drakarna som jag hittade på Lidl. Jag vann dessuom tävlingen i konkurrens med andra jättefina bidrag, så jag är jätteglad!


RSS 2.0