Julsäsongen har startat.

Nu är tid för att börja göra julkort. Ja, jag vet att dey låter knasigt, men ska man få ihop minst 40 julkort innan de ska skickas så får jag nog börja nu. Dessutom hintade mamma om att det kunde bli försäljning, så då är det brått. Synd bara att alla julstämplar och julpapper inte har kommit än. Inte för att jag saknar stämplar, men det är ju alltid roligt med nytt.

2 st kort kommer här

image42

image43

Lurvan spanar

Har under 3 dagar varit hundvakt på dagarna till grannens hund Mira. I går hade jag med mig kameran ute i trädgården för att få lite bra foton på henne. Det var lättare sagt än gjort eftersom hon inte är stilla en sekund.

image39

Vår katt Lurvan var väldigt fundersam över vad denna konstiga skällande varelse höll på med. Hon smög omkring och spanade på Mira. Henne var det lättare att ta kort på.

image40

Den här bilden blev jag extra nöjd med.

image41

Lurvan kommer från ett katthem i organisationen Kattkommando Syd.

Stämpel och Scrapmässa

I lördags var jag på Stämpel och Scrapmässa i göteborg som Kormakaren anordnade. Där var många utställare som visade mycket godsaker. Jag hade 2 saker på min shoppinglista, glue dots didi och rangers stämpelrengöring. Eftersom stämpelrengöringen inte fanns så blev det ooootrolig dyra gluedots .

Här är bilder på några saker som fick följamed hem.

image37

Den mörkblå manicken är en rollograph. Stämpelhjulen till höger används med den.
image38


Pysselträff.

I helgen var det pysselträff i Kista med en del av "stockholmsfolket" på forumet. Alltid lika roligt och inspirerande. Jag målade stämpelmotiv och lånade andras stämplar. Här är ett av motivet som nu kommit på plats på ett kort. Det är en bussstämpel som jag maskat in en postfilur som chaufför. Bägge stämplarna finns hos kortmakaren.


image36

Härliga skärgård.

Mötet med arbetskamraterna blev både roligt och förödande för min arma kropp. Men man måste unna själen lite glädje till förmån för kroppen emellanåt.

Vi var på Djurönäset, och hjälp vad det är vackert i Stockholms skärgård. Jag hade nästan glömt det eftersom jag inte är där så mycket nuförtiden.

Som aktivitet fick vi åka Ribbåt. En båt som går över 100 km/h vilket motsvarar ca 55 knop tror jag. Fort gick det ,och långt kom vi på kort tid, men hjälp vad stötigt det var för min stackars nacke. Vi tog oss ut till öarna norr om Möja och där fanns ett litet skär där det låg en hel hög med sälar. De var inte speciellt rädda för oss utan mest nyfikna. Vi höll oss naturligtvis på avstånd för att inte skrämma dom.
image33

image34

På vägen tillbaka så åkte vi förbi en ö där Skarvar bott. Och det blir verkligen dött på öar dör de huserat. Man undrar om träden någonsin hämtar sig, eller klarar att växa upp igen.

image35

Tack snälla snälla jobbet för en rolig upplevelse, och att jag får följa med trots att jag inte jobbat på så länge.

Arbetskamrater

Imorgon ska jag få träffa mina gamla arbetskamrater. Jag har ju inte arbetat sen 2001 men ändå är de så gulliga och bjuder med mig på konferenserna. Tydligen ska vi åka Ribbåt. Låter kallt i mina öron, Brrrr. Fast det ingår att få låna overaller och goggles, så man klarar sig kanske.

Helgen har gått åt till att leta papper, välja papper, kopiera papper och skriva ut papper. Och att lägga pannan i djupa veck för att få nått vettigt på pränt. Nu är det bara att vänta.

I helgen är det pysselträff och det ser jag framemot. Jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra. Kanske att man ska börja göra lite julkort. Men Malaysia-albumet är ju inte klart, så det kanske blir att färdigställa det.

Här är en Lo från Malaysia-albumet. Lite typiskt mig!

image32

RSS 2.0