KOMA 4

 Här är ännu ett alster gjort på KOMA. Utmaningen var att hålla sig till färgen turkos om jag minns rätt.
 
Bilden är från en promenad längs med Prins Bertils stig på Flaggberget 2012 precis brevid Tylösand. Jag vet inte vad sonen ser i vattnet, men det verkar vara intressant.
 
 

KOMA 3

En del pysselträffar har sponsorer som sponsrar ev utmaningar som kan förekomma. På denna var det flera utmaningar och flera sponsorer. Utmaningarna kan vara väldigt olika. Allt från att följa en skiss till att bara inspireras av tex ett foto,
 
Med denna vann jag lottningen i en nervpåfrestande utmaning som Pyssloteket Sponsrade. Man fick en minut på sig att göra varje moment och man visste inte i förväg vilket det skulle vara. Jag hade en puls på 190 efteråt.
 
 

KOMA 2

Vad är en pysselträff då?
 
Jo man kan jämföra det med en syjunta kanske. Flera (för det mesta) tjejer med ett stort intresse för pyssel av olika slag träffas för att pyssla tillsammans. På de större pysselträffarna brukar det vara flera dagar med eller utan övernattningsmöjligheter i anslutning till pyssellokalen. Det kan även vara bara en kväll eller dag. 
 
På den här var vi ca 20 tjejer som deltog och sov över på vandrarhemmet vi hade pysselträffen på. Hur mysigt som helst.
 
Ännu ett alster från träffen. Bilden är från mitt bröllop på VIP-avdelningen på Arlanda.
 
 

KOMA 1

I mars var jag på en pysselträff i Strömsholm med andra lika galna pysslingar som jag. Jag hade vansinnigt mysigt och roligt. En liten puff för skaparlusten var det också vilket var välbehövligt.
 
En av mina gjorda alster.
 
 

Julle i Pärlhyacintskogen

Jag har Pärlhyacinter i gräsmattan. Jag älskar dom och maken tycker de ser förskräckligt ut i hans älskade gräsmatta. Dessutom blir vi alltid osams om när han får börja klippa gräset pga av dessa. Men visst är de vackra och speciellt med en söt Shiba mitt bland dem.
 
 

Stickfodral

När jag skulle städa och organisera bland garner och stickor så hamnade jag framför symaskinen fixandes ett stickfodral. Och eftersom jag tyckte mig ha så många stickor så blev det ett i två lager, fast det tydligen inte behövdes. I alla fall inte för för storlekar än jag hade just nu. Nästa projekt måste bli ett fodral för rundstickor och ett för strumpstickor.

Här ligger de två lagren på varandra ihopsydda som en bok i vänster sida. Översta lagret utan stickor ännu.
 
 
Och så här ser det andra lagret ut, med stickor i
 
Och så ser det ut ihopprullat och omknutet
 
 
 

RSS 2.0