Startat kennel?

Ja, det är i alla fall vad omgivningen trodde när jag idag spatserade omkring med fyra hundar i koppel. Alla av samma ras dessutom. Men det har jag naturligtvis inte även om det såg ut så. Isa och Vilda är på besök och allt fungerar riktigt bra. Den enda som stör ordningen i ledet lite grann, är Nikki som så gärna vill vara överallt samtidigt. Så ibland blir det lite väl trassligt. Då får jag ta henne i kortare koppel, och så får hon vackert gå bakom mig tills hon lugnat ner sig.

Fyra rara hundar på rad. Från vänster: Isa, Vilda, Julle och Nikki


Joy fold card

Inspirerad av babsans blogg där hon gjort ett joy fold card, var jag tvungen att testa att göra ett eget. Där tipsar Babsan också om en sida som visar hur det ska gå till.

Bilderna är katastrofala, men jag fick inte till det bättre

FramsidanUppvikt

Luktar skunk

När vi kom hem från promenaden i dag, klagade maken över att det luktade skunk om hundarna. Det var kanske inte så konstigt eftersom vi promenerat vid långsjöns sankmarksområde och tittat på änder. Sen är delar av trädgården rätt vattensjuk också, och där rullar sig hundarna gärna. Nåväl, det blev en omgång i badkaret för bägge hundarna, med efterföljande blåsning pga temperaturen ute.

Så här ser vi ut nybadade


Nikki 4 månader

Idag är lilla gosemonstret 4 månader.
Nikki hälsar till alla syskonen och gratulerar.


Det var en gång....

....ett mobiltelefon-headset som låg i en ficka och hade tråkigt. Som bäst när det funderade på att busringa till sig själv för att få nåt att hända började fickan att skaka. -jippie, nu ringer det! Nu får jag komma upp ur det här mörkret, äntligen. Men det bara fortsatte att skaka. Och det skakade väldigt och blev väldigt trångt. -Hjälp, vad är det som händer här egentligen? -Hjälp mig jag går sönder, skulle det har sagt om det kunde prata. Till slut efter mycket ihopknycklande och mosande från alla håll och kanter slutade det. Men då var det redan försent.Just finns det en söt liten hund som ligger löst till


Lappmögel

Just har man varit glad över det vackra soliga vädret, så kommer den grå yllemössan och sänker sig över tillvaron igen. Inte nog med det, små eländiga snöflingor envisas med att yra ner från mössan. Jag som hade en föraning av vår, och drömde om kläder på tork i solen. Hundar och barn verkar ju gilla det eländiga lappmöglet i alla fall.
Photobucket

Min idol

Min största idol inom musiken är David Bowie. Den här videon var det som fick mig alldeles förtrollad för ca 26 år sedan. Minns att jag klev in i en skum lägenhet någonstans i Vasasta´n och ett par sekunder senare rullade den här igång på TV-skärmen. Och nej, jag var varken full eller stenad. Det var en magisk upplevelse ändå.It's a God awful small affair
To the girl with the mousey hair
But her mummy is yelling, "No!"
And her daddy has told her to go
But her friend is no where to be seen
Now she walks through her sunken dream
To the seats with the clearest view
And she's hooked to the silver screen
But the film is a sadd'ning bore
For she's lived it ten times or more
She could spit in the eyes of fools
As they ask her to focus on

Sailors
Fighting in the dance hall
Oh man!
Look at those cavemen go
It's the freakiest show
Take a look at the lawman
Beating up the wrong guy
Oh man!
Wonder if he'll ever know
He's in the best selling show
Is there life on Mars?

It's on America's tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow
Now the workers have struck for fame
'Cause Lennon's on sale again
See the mice in their million hordes
From Ibiza to the Norfolk Broads
Rule Britannia is out of bounds
To my mother, my dog, and clowns
But the film is a sadd'ning bore
'Cause I wrote it ten times or more
It's about to be writ again
As I ask you to focus on

Sailors
Fighting in the dance hall
Oh man!
Look at those cavemen go
It's the freakiest show
Take a look at the lawman
Beating up the wrong guy
Oh man!
Wonder if he'll ever know
He's in the best selling show
Is there life on Mars?

SolenEn sak att glädjas åt är att solen är på väg tillbaka. Bara att tänka att idag är solens upp och nergång ungefär som den var den 24:e november, och för varje dag så backar vi en dag. Så i morgon är det som den 23:e nov. Om en vecka som den 16:e, och om en månad som den 24:e oktober. Det blir bara bättreDet som har varit bättre med Januari än november, är att solen visat sig mer. I dag tex. jag tog vovvarna med mig ner på isen bland alla flanörer, skridskoåkare och annat löst folk. Julle i flexi och nikki i långlina. De tyckte verkligen att det var roligt. Lite halt, men det klarade de galant. mycket sniffande och bus och lek. Jag hade fullt sjå att hålla isär linorna och hålla mig på benen.


En RAK från Blomman

Gulliga Blomman skickade mig en RAK. Hon adopterade min Cuttlebug på POG (pysselhelg i Gbg) och vevade sina stackars armar alldeles trötta. Jag tror att hon tyckte att hon nötte ut mina plattor och skickade mig en ny C-platta som tack. Gulle dig, det hade du inte behövt göra. Men jag blev ju naturligtvis jätteglad, för nu har jag en reservplatta när den andra spricker. Dessutom kan jag nu gladeligen köpa QK-bårder, för nu kommer det att funka galant med Buggen.

Tack så jättemycket rara Blomman


Scrappa min bild 2

Jag är med på ytterligare en omgång där vi ska scrappa varandras bilder. Den här gången var det Anneli78 som scrappade bilder åt mig. Den här gången var korten ifrån när han träffade kusin Linda för första gången. Jättefin LO, och det är så roligt att upptäcka små detaljer som journalingen på swirlsen (krumelurerna).Här syns detaljer.


En utmärkelse från Babsan

[award1.jpg]
Kriterierna för denna award är: Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.

Jag skickar vidare till några bloggerskor jag brukar kika in till som inte redan fått denna:Elina
Miao
DrAnnika
Naomi
Veronica
Gerd
Mallan
Pia

Hot Dog

Måste bara få visa en så söt bild jag fick av en kompis via mejl.

Såååååå söt!Bjudna på middag

I kväll är vi bjudna på middag till grannarna. En flaska vin ska med som en lite present, och då är det ju roligt att fixa till den lite. Ett vinflaskekort blev tillverkat i all hast.

Jag valde att inte sätta någon text på själva kortet, för då kan de ju återanvända det när de själva ska bort nån gång. En liten tag blev en bra lösning tycker jag, så det ska jag nog fortsätta med när jag gör såna kort.En närbild på tagen. Ser att jag glömt pricken över J:et, springer genast och fixar.


Blixt eller inte

Så här års är ju ljuset inte det bästa att fotografera i. Ständiga dilemmat är om man ska fota med eller utan blixt. Fotar man LO:s med blixt kan man ge sig tusan på att det blir blänk i fotot, sen blir färgerna skumma också. Fota folk och fä är heller inte helt klart om man ska ha blixt eller inte.

Här har jag fotat med både blixt och utan. Frågan är vilket som är bäst.

Med blixt


Utan blixt

UFO

UFO står i pysselvärlden står för Unfinished projekt.  Jag har ett antal UFO:n liggande och detta är ett av dem. Väskan är färdigstickad men inte monterad på handtagen. Sen ska den fodras också. Jag kommer ju säkert aldrig använda den, men man kan ju alltid ge bort den.

IMG_2172.jpg stickad v�ska picture by heila65

Nikkis systrar

Har hittat och fått bilder på Nikkis söta systrar Elsa, Twixie och Tiuku. Riktiga sötnosar allesammans. Titta och bedåras.

Twixie


Elsa


Tiuku

Krympplast

Sitter och tittar på gamla foton på saker jag gjort och hittade detta. Blommorna är gjorda i krympplast och färglagda samt glitterströdda.Blev lite sugen på att göra fler saker i krympplast faktiskt. Vad sägs om stjärnor kanske?
Photobucket

Kalamaki - Corinna Mare

Juni för två år sedan tillbringade vi en vecka på Kreta i Kalamaki. Hotellet vi bodde på heter Corinna Mare, och lägenheten var rent fantastisk. Det var en 3-rums lägenhet i två etage med både uteplats och terass. Nu har vi bokat 2 veckor i juni i samma lägenhet. Det är den som syns till höger om den upplysta restuarangen.Utsikten från lägenheten ser ut så härHavet mitt framför ögonen, och ändå inte mitt i turistgettot. 5 km in till Chania stad. Längtar redan.

För liten

Ja inte vet jag om han har fel kroppsuppfattning, eller om han vill bli betraktad som liten igen. Han gör sitt bästa för att få plats i den lilla kattsäcken som jag köpte till Nikki.

En bild som jag visat tidigare där det syns vem som egentligen passar i bädden.

Tävling hos Babsan

Babsan har en tävling i sin blogg med en skiss som jag gillade, så jag gjorde en LO. Konstigt nog upptäckte jag att färgerna blev lika en LO som jag gjort förut.

Så här ser skissen ut


Så här blev LO:nhär är en närbild på dold journaling


Rea-shopping

Var häromdagen på Papprikas mellandagsrea. Skulle inte ha nåt speciellt, men som vanligt blev det en del i alla fall. Extra glad är jag åt Inkidos textstämplar och Bosscut-dien med blommor. Den ersätter  ju faktiskt Daisy-puncharna som jag varit småsugen på. Har ju två punchar med retroblomman, men gillar egentligen Daisy bättre. nu har jag bägge, ha ha.

RSS 2.0