Influensatider

Årets influensa drabbade 50% av familjen, och den var elak. Eller kanske inte så elak egentligen, eftersom vi reste oss efter ca 4 dygn. Men under tiden var det inte läge att vara uppkäftig.

Gömt mig på landet

Min förbannade emetofobi har gjort att jag gömt mig på landet ett tag. Nånting jag levt med i hela mitt liv, som är mer hanterbart ibland och mindre ibland. Just nu mindre tydligen. Det är den anledningen som gör att jag hatar vintern. Så fort snön och kylan kommer, kommer också magsjukorna som ett brev på posten. Den här gången var det sonen som blev sjuk och jag fick ångesten som ett slag i magen. Nu väntar jag på att anfallen skall avklinga så att jag vågar mig tillbaka i samhället bland andra. :(

Under tiden terapipysslar jag. Jag har märkt att inget är så bra för en ångestsjäl som att göra något med händerna. I alla fall är det läkande för mig.

Nytt år, nya tag

Jag får verkligen skälla på mig själv som uppdaterarar bloggen så illa

Nyåret har tillbringats på landet med hundarna. Min kompis var här med sina hundar några dagar, men nu njuter jag och vovvarna tystnaden alldeles själv. Det är bland det bästa jag vet, ensamhet.

RSS 2.0