Spillpapper

Pappren från Gröna Lund LO:n låg framme och jag beslöt att göra något av materialet som var kvar. Nu blev det ju bara bakgrundspappret som jag använde, men i alla fall....
 

Shabby Chic?

Kan detta kort kallas schabby chic månne? Jag är inte så himla bevandrad i scrapbookingens olika stilar trots att jag hållit på länge. Mina fina annonsstämplar passade bra i alla fall.
 

Gröna Lund 1989

 Fotot är taget på Grönalund sommaren 1989. Jag misnns att jag var där med Ove, Cerstin och Mats. Blott 24 år och 50 kg lätt. Det är många år och många kilo sedan.

Paddington

 För flera år sedan fick jag tag på ett antal klippark/bokmärken med seriefigurer som jag tyckte var roliga. Jag hade säkert tanken på att de skulle passa till gratulatioskort när barnen skulle på kalas eller på deras egna kalas-inbjudningskort. De flesta finns kvar, och jag tror inte jag använde så många till ändamålet de var tänkta för. Men nu hittade jag dem och provade använda dem. Här är ett av korten.

Japaner, japaner, japaner

I lördags åkte vi hela familjen till Kungsträdgården för att vara med på Japanska Föreningens firande av "körsbärsblommans dag". Nu blommade inte körsbärsträden ännu, men det var trevligt ändå. 
 

Embossingpulver

Plockade fram embossigpuver. Det var länge sedan jag använde mig av det så det var kul.
 

Gamla annonser - kort- ögonskugga

 Här har jag använt mina nya stämlar från Hero Arts som jag fick i försenad födelsedagspresent. För att få det "gamla" utseendet har jag färgat in dem med ögonskugga. Ögonskugga fungerar alldeles utmärkt att använda i stället för "torrchalks" och ögonskuggor är billigare att köpa och finns dessutom i fler färger.
 

Hysteriskt kort.

Jag bestämde mig för att använda blå kortbas och det prickiga pappret. Dessutom blev det ett galet motiv från ett klippark jag hittade. Kanske lite rörigt ändå.
 

Försenad födelsedagspresent

Min som bor i GBG har varit och hälsat på. när jag fyllde år var hon i USA och hittade en affär som i mina ögon lät som himmelriket. Hon passade på att köpa lite till mig som present.
 
Paperpad, washitape, stämplar och knappar.
 
Sorry för att stämplarna hamnade uppochner.
 

Valpgos

Under påskhelgen passade jag på att hälsa på Charlotta (Kennel Rollick's) och gosa med Maschis valpar. 4 små söta tjejer och en otroligt jämn och fin kull. På bilderna är de ca 5 veckor.
 
 
 
 

skiftande skönhet

Jag är lite förälskad i eken som står på grannens tomt och är blickfång från vår balkong. Bäst att föreviga den på en LO om nån skulle få för sig att hugga ner den.


Äntligen

Ja nu tänker jag inte vänta längre på att få hänga tvätt ute. Snödrivorna må ligga kvar bäst dom vill, jag vill ha lakan som luktar gott!


Barn i skogen

Onsdagen före påsk åkte jag ut till landet med hundarna. När jag kom fram släppte jag ut hundarna ur bilen medans jag packade ut. Det första de brukar göra är att springa runt bilen och nosa av lite grann, vilket de gjorde denna gången också. Helt plötsligt ser jag hur Julle stöter upp en hare strax brevid verktygsboden som han springer efter ca 10 m och sen släpper han. Han springer tillbaka till platsen där haren fanns och nosar väldeliga. Jag går fram för att se vad han gör, och där hittar jag denna lilla varelse. Fort in med hundarna i huset och sen var vi så tysta vi kunde så mamman vågade sig tillbaka
Det finns ju en anledning till att det är koppeltvång mellan 1:a mars och 20:e augusti, bla en så här lite palt.
 
 
 

Vita nyanser

Vita roccai, klara silverlined roccai, silverfärgade roccai, jag vita och silverfärgade nyanser borde det kanske heta istället. Blev inte så tokigt faktiskt när man satt det runt halsen.
 

RSS 2.0