135-års fest

I går var jag på stor familjefest  på Herrängens gård. Min pappa och hans sambo fyllde 70 år respektive 65 år. Det var jättetrevligt, och kanonfint väder så tillställningen var väldigt lyckad.

De önskade sig inga vanliga presenter. Av mig önskade de placeringskort och det gjorde jag ju naturligtvis gärna. De är matchade med servetterna som var gröna med massor av blå penseér.

Här ser ni ungefär hälften av demOch här är Jubilarerna.


En liten liten stuga

Det var en gång en liten liten gumma
som hade en liten liten stuga

Och ett litet litet bord
och en liten liten stol
och en liten liten pall......

Ja, man kan nästan tro att Elsa Beskow hade ett finger med i spelet när vi såg campingstugan vi skulle bo i under utställningen. Och det fanns just ett litet litet bord, och en liten liten pall. Men det fanns också 2 sängar och en till stol. Och i denna lilla stuga skulle vi bo 2 personer och 4 hundar. Men det gick faktiskt bra. Ska jag gnälla på något så var det den urusla madrassen som var alldeles för tunn eller sönderlegad.Vi hade ju ingen liten liten ko, men i alla fall en liten liten hage med fyrbenta.


Shibaspecialen 2009

Nu är jag hemma från Enköping och har blivit någorlunda människa igen. Specialen gick bra och de flesta verkade nöjda med utställningen. 68 shibor var anmälda, och jag tror att de allra flesta kom och visade upp sig.

Dagen började med ringträning kl 09, och jag var en av dem som höll i denna. Det var många som inte hade ställt ut tidigare, och jag koncentrerade mig på att upplevelsen på bordet skulle vara trevligt för hundarna. Det gick väldigt bra för de allra flesta.

Min egen upplevelse från bordet blev lite knasigt. julle är ju skeptisk till detta och trillade av bordet. men domaren (Göran Bodegård) visade stor förståelse och bad oss ta ett extra varv runt ringen för att försöka igen. denna gången gick det bättre. Stor heder åt en sån domare som ser att hunden är rädd och inte aggresiv. julle fick en bra bedömning, men ett 2:a pris pga för dålig könsprägel.

För Nikki gick det desto bättre. Hon knep BIS:et och fick en strålande kritik.

Mkt tilltal tik m utm proport. Mkt vackert huvud m fina detaljer. Utm hals

& rygglinje. Utm konstruerad fram & bak.

Rör sig vackert & rastypiskt korr. I fin pälskval.


He´s back

Sitte just nu och kollar in väldens snyggaste karl. I kväll är han tillbaka på Cityakuten


Bättre väder

Regnet det bara öser ner, och jag blir så blöt om både skor och strumpor....

Jag hoppas verkligen att detta drar bort, och att solen skiner i helgen. Vi är två människor och fyra hundar som ska dela på en liten 2-bädds campingstuga i 2 dygn och det blir nog trångt och fuktigt om det ska regna hela tiden. Jag har beställt 18 grader och sol till på söndag, så jag hoppas verkligen att det blir så.

Så här får det inte se ut

Julle & tjejerna

Har haft besök av Christina och hennes hundar, Isa och Vilda. Christina och jag har ägnat det senaste dygnet åt pyssel inför Shibaspecialen på söndag. Det är alltså rasklubben som anordnar en specialutställning för bara Shibor. Det är mycket jobb och fix inför denna, men förhoppningsvis ska det löna sig och att söndagen ska bli jätterolig.

Hundarna har mest ägnat sig åt lek och bus, och så här såg det ut sent på kvällen.

Tjejerna i soffan


och Julle i ensamt majestät i korgen. Det är jobbigt att hålla reda på 3 tjejer

Scrappa min bild 3, solnedgång och kackerlacka

Madelen har scrappat bilder till mig i senaste "Scrappa min bild"-swappen. Jättefina blev dom, och jag är extra förtjust i kackerlacks-LO:n.

Bild
Bild

Stadig fotografering

I dag har vi firat äldste sonens 14-års dag. Jag passade på att snylta lite på hans dag eftersom mars månad var späckad med aktiviteter och ingen familjemiddag fick plats.

Jag fick ett fotostativ av min käre farbror med sambo, så nu kan jag förhoppningsvis ta skarpa bilder på mina scrapalster. Inget mer darrande på handen att skylla oskärpa på med andra ord.


Cuttlebug-nyheter

Jag är ju farligt förtjust i Cuttlebugs embossingfoldrar, och nu kommer det nya motiv. Detta bådar inte gott för plånboken.

Några av favoriterna:

Pre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: CELTIC KNOTPre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: FLEUR DE LIS DIAMONDSPre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: HARLEQUINPre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: MORROCCAN SCREENPre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: OWL FLOURISHPre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: STARSPre-Order CUTTLEBUG A2 Embossing Folders: VICTORIAPre-Order CUTTLEBUG A2 Border Embossing Folder: ORGANIC FLOURISHPre-Order CUTTLEBUG Combo Embossing & Die Set- ORNAMENTAL IRON

Ett påskkort

Ja, påsken är ju över för länge sen, men det här kortet gjorde jag till samma tävling som riset i förra inlägget. Utmaningen var att man skulle maska stämplar.


Påskris och RAK

I påskas var det tävling på Pyssel.net, bla skulle man dekorera ett påskris med papperspyssel. Mitt bidrag såg ut så härJag vann inte tävlingen, men det gjorde Blomman. Och Igår kom det ett kuvert med lite saker till mig. det var Blomman som ville dela med sig av vinsten. Otroligt gulligt gjort!


Scrappa min bild 3, 2

Och här är de 2 sista av de 4 LO:s jag scrappat åt Typisten. Dessa två är jag personligen mest nöjd med. Troligen för att själva motivet var så inspirerande så det blev roligt att scrappa.
Maxi och Mini

Jo då, de är av samma ras men inte i samma päls.


Scrappa min bild 3, 1

Även denna gån fick jag äran att scrappa Typistens bilder. Och hela 4 LO:s fick jag ihop på en kväll. Jag scrappade 3 av dem i ett för mig nytt förmat 6X12, vilket var väldigt lättscrappat.

Här kommer 2 av dem
Surr

Nu är det verkligen vår, och det är underbart!

Utanför huset har vi ett stort körsbärsträd som fullständigt har exploderat i helgen. Jag blir lika lycklig varje år det blommar, och det verkar traktens humlor och bin också bli. Ställer man sig under trädet, är det som att befinna sig inne i en bikupa. Allt surr bildar en ljudmatta som utestänger annat ljud, och upplevelsen är att befinna sig mitt inne i en annan värld.


RSS 2.0