Klädshopping

Jag handlar inte ofta kläder till mig själv. Men nu behövdes det förnyas lite i garderoben av olika orsaker. Dels för att jag ska på middag med makens jobb i Göteborg och dels för att garderoben har krympt, IGEN!

Shortsen hade jag spanat in för ett par veckor sedan. De vita byxorna är praktiska, eftersom de funkar som 3/4 och hellånga. Inspirerad av att vi ska segla innan middagen i Göteborg blev de 2 toppar i marin stil. Allt från KappAhl.

Inspirerad av Elins klädbloggande visar jag upp inköpen.

Bilderna är klickbara

     

Sjung om studentrenens lyckliga dag

Nu i studenttider är det väl på sin plats med ett studentkort. Jag gillar verkligen renarna som finns hos Stämpelgården

image143

Stämplar, varifrån?

De här stämplarna fick jag låna en gång för länge sen. Jag tycker jättemycket om dom och skulle vilja ha dem själv, men kan inte hitta dom någonstans eller vad de heter. Hjälp!

image142

...

Inte min dag. Fobihelvetet har förstört den.


CC bidragen.

Här är de tre bidragen jag knåpade ihop i helgen. 2 av dem kom rätt bra till (kortet med båten och hårspännet).

Utmaningen var:
Gör ett kort med tema västkusten.
image139
Utmaningen var: Pärla något efter temat Sommardrömmar. Du tolkar temat och väljer själv om du vill göra armband/halsband/örhängen/annat eller ett set.
image140

Utmaningen var: Gör ett kort som är monokromatiskt - dvs. går i EN färg, t.ex. blått i olika nyanser. Du får inte blanda in någon annan färg, men det är okej med ytterst få svarta och/eller vita inslag. Dock måste den valda färgen utan tvekan dominera ditt kort.
image141


Låt presenten inspirera kortet.

Firade lilla papsen igår, och eftersom hans önskelista var lika påver som vanligt blev det skjorta och shorts.

image137

Naturligtvis skulle jag göra ett kort också och inspirerades av vad jag skulle ge honom. Det var rätt kul att göraoch uppskattades av mottagaren. Så låt er inspireras av vad paketet innehåller när ni gör kort nästa gång.

image138

Gräset är en magnoliastämpel. Skjortan en QK.die och shortsen, klädnyporna samt strumpan klippta på frihand. Texten QK Studio sm. Träden EK Success Whale Of A Punch-Tree. Tvättlinan svart scrappers floss och galgen gjord av svart metalltråd.

Agilitykurs

Genom rasklubben har vi fått möjlighet att gå en Agilitykurs med Julle. Han visar att han tycker att det är roligt, och det lovar ju gott. Det han också visar stort intresse för, är de andra hanhundarna som han gärna skäller på. Så det är en träning bara det att få honom koncentrerad på hindren och mig trots andra hundar runtomkring. Hemma har jag en tunnel, ett däck och slalompinnar som vi tränar på. Ska bli roligt att se om han har utvecklats något till nästa kurstillfälle.

image136

CC

CC står för Cybercrop, och betyder väl ungefär "pysselträff på nätet". Detta har ägt rum i helgen på forumet, och jag har trots idogt pysslande bara fått ihop 3 bidrag. Ett av dem var faktiskt med pärlor. Eftersom jag inte får visa mina alster ännu, så lägger jag upp ett gammalt armbandsprojekt som jag inte tidigare visat. Ett spretigt alster som ska ge associationer till korallrev är det tänkt.
image134

Lekkompisar

Julle och Mira har verkligen kul ihop och leker så bra tillsammans.

RSS 2.0