Finsk svampI helgen som var tog familjen en liten minisemeter på åland. Den stora anledningen att åka dit var för att ställa ut Nikki på hundutställningen i Eckeröhallen för att ev. få ett finskt championat, vilket lyckades. Vi har numer en finsk champion (inte kantarell lol)  ) i familjen.

Domare var Anette Bystrup

Kritiken löd:

Well proposed and balanced femenin bitch. Lovely head. Nice broad skull. Markable middelline. Correct ears. Marked stop. Excellent eyes. Lots of pigmentation. Correct scissor bite. Well defined urajiro. Strong neck and topline. Well angulated. Nice coat. Moves easy, elastic and brisk.

Blått
Svart hematit

Också ett alster jag knåpat med på landet. Nylonlina oxh svart hematit i olika former.


Dödskalle på gummilänk

Provade på att göra en gummilänk. Rätt lätt och smidigt så det ska jag prova igen.


Suddig glasstajm

Jag gjorde faktiskt en LO i försomras. Men när jag skulle fota den var batterierna i kameran slut som vanligt. Det händer mig jämt. Så seen blev det inget fota av. och nu när jag väl kom ihåg den så blev fotot suddigt.
Nu försöker jag igen

Bloggtorkan har varit total. Men nu gör jag ett nytt försök.

Det har varit alldeles för lite pyssel och för mycket annat under sommaren. Just nu pågår en totalinventering av pysselrummet, och förhoppningsvis ska skapandelusten infinna sig. Den enda gången den infunnit sig den senaste tiden är på landet och där har jag bara pärlor. Så endel smycken har det blivit. Här kommer ett bildbevis.


RSS 2.0