Ryktväska = PysselväskaDenna köpte jag när jag besökte Ullared sist. Tror jag gav runt 50 kr för den. Liknande väskor kostar 4-dubbelt så mycket i pysselaffärer. Jag gillar att göra kap. De är en ryktväska egentligen, men är i stort sett likadan som de pysselväskor som säljs.

Utkast: Okt. 29, 2011Höstfärger är mina absoluta favoritfärger. Då kan man ju tro att jag tycker hösten är en bra årstid, men icke. Jag kan liksom inte njuta av de fantastiska klara färgrika dagarna för att jag vet att vintern och mörkret lurar bakom hörnet. För vintern är det absolut värsta jag vet.

Tack-kort

Det här kortet gjorde jag till Bagarmossens Djursjukhus som tack för hjälpen med Nikkis ögonbesvär och infektion under graviditeten. De får ju sällan se hur bra det går i såna här fall då det ju inte är aktuellt att springa där sen hunden blivit frisk. jag hoppas det kom fram.


Sjal till Rosa Bandet

Det blev en sjal till Pyssel.net's Rosa Bandet auktioner i år igen. I år blev den vit med rosa blommor. Lite knivigare att få det snyggt när jag skulle byta färg. Men den inbringade 250:- till insamlingen i alla fall.


Spansk Erotik

Spansk Erotik Spanska rytmer smeker min kropp jag vill dansa här tills benen säger stopp. Vill att du håller mig hårt Nära, tätt för latinskt är svårt. Takten för oss nära i rytmens fantastiska lära. Jag vill gunga i dina armar hela mitt inre larmar Höft mot höft vi roterar hudkontakt frustrerar Kroppens tysta mimik detta är spansk erotik

Sommarminnen

Måla fönster kanske inte är den roligaste sysslan jag vet. Men att sitta där i sommarvärmen med en ljudbok i örat och en pensel i handen känns faktiskt rätt frestande nu när kylan och mörkret kommer i racerfart.


Sjöfartskapell

När vi var på Åland tog vi en liten tur till Mariehamn. Väl där åkte vi runt och hamnade på den östra hamnsidan. Där fanns bla ett litet fint sjöfartskapell som jag blev väldigt förtjust i. Tråkigt nog hittar jag ingen information på nätet om det lilla kapellet. Så vet du var jag kan hitta info, uppskattar jag en kommentar.


Jag har inga barn

Det känns lite märkligt att jag nu bara har tonåringar. Långa, gängliga, finniga med skor i pråmklass. Jag med mina 1,67 är klart minst i familjen av tvåbeningar. Tur man har pondus.......


Höstvantar

I år, precis som flera år tillbaka har jag stickat Lovikkavantar till Pyssel.net's auktioner till förmån för Rosa Bandet. I år blev jag förälskad i en ny färg som jag inte sett förut. En riktigt mustig rödbrun färg.

När jag skulle dekorera mudden hade jag absolut ingen färg som passade. Eftersom nöden är uppfinnigarnas moder och att jag går igång på att lösa problem så fixade jag en egen liten "växtfärgning". Jag kokade upp vatten, hällde i saffran och gurkmeja. Vips hade jag ett färgbad att doppa vitt lovikkagarn i.

Så här blev resultatet. Och 300:- till Rosa Bandet


Svensk svamp

I helgen har jag varit på landet med familjen. Tiden har ägnats åt arbete i trädgården och skogspromenader med svampplockning. När vi skulle åka hem på söndagen kände jag att jag ville stanna kvar och gå i skogen igen, så det gjorde jag. Julle var överlycklig att få ha matte för sig själv ute skogen och for runt som en jordfräs i mossan. Själv blev jag mest sittande på huk, för jisses vad svamp det fanns. Till slut var jag tvungen att ge opp för korgen blev överfull. I dag har jag gett bort 2 kassar svamp för jag mäktar inte att rensa mera nu. men denna helgs svampplockande resulterade i 14 påsar torkad svamp.


RSS 2.0