Nöjd

Det här kortet blev jag riktigt nöjd med. Egentligen var det tänkt att jag skulle ha ett motiv med ett pepparkakshus på, men när jag var färdig med bakgrunden passade det inte. Då blev det utstansade motiv istället vilket kändes rätt på en gång.Brun Bazill, Inkidos julpapper, cuttlebug embossing, Quickuts dies.

Produktionen fortsätter


Egentligen behöver jag nog inte göra mer julkort nu, för jag har redan de 40 st jag tänker skicka med råge. Men produktionen fortsätter.
Död i 3 månader

Läser idag om 3 systerdöttrar som skulle åka till Stockholm för att fira sin mosters 70 årsdag, men upptäcker att mostern legat på bårhuset i 3 månader. De förfasar sig om att de inte blivit underrättade, vilket jag iofs håller med om att det är bedrövligt. Men jag tycker att det är minst lika bedrövligt att det gått 3 månader utan att de har saknat henne. De verkar ju liksom inte ha haft så mycket kontakt med mostern som ju måste ha varit väldigt ensam. De hade försökt få kontakt med henne skriver de, men de kan ju inte ha varit speciellt påstridiga eller oroliga för mostern för då skulle de ju fått vetskap tidigare.

Här är artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8192307.ab


Julräv?

Nej, det är en liten julshiba.


Blomkålsfritt

Nej det var ingen blomkål som hade gett sig på mina mjölkgångar. Ingen cancer heller vad dom kunde se. Däremot en massa cystor varav dom tömde den största. Skönt! Nu hoppas jag på att de där cystorna försvinner av sig själva och inte utvecklas till nåt annat.

Blomkål igen?

I torsdags var jag på mammografi. idag kom det ett brev som talade om att jag måste tillbaka redan på onsdag för ny mammografi och provtagning.

Har jag fått broccoli igen?  http://heilas.blogg.se/2009/february/blomkal.html

Eller nåt värre?

Eller varför måste jag tillbaka så fort?

Shibakort

Jag kunde inte låta bli att prova en av de nya shibastämplarna, så jag smet ifrån stickningen ett slag. Upptäcker tt jag måste skaffa andra färger till färgläggningen än de jag har.


Långtidsprojekt

Just nu stickar jag ett långtidsprojekt, dvs en tröja. Jag brukar ju hålla mig till snabbare stickalster som sockar, vantar o. dyl. Så detta gör att jag troligen inte har så mycket att visa de närmaste dagarna i pysselväg, om jag inte halkar in på ett sidospår.


Kategori

Fick lite beslutsvånda under vilken kategori jag skulle lägga det här inlägget under. Hund eller kort & alter? Det fick bli shopping. Fick tips av en tjej på facebook om att det fanns shibastämplar på Etsy. Det blev 3 st. Det enda jag ångrar är att jag inte beställde en större av den längst ner till höger.


Box

Jag har en del såna här boxar för anteckningsblock med ful reklam på. Har tänkt altra dem länge men inte kommit mig för. Nu blev det äntligen av.

FramsidanBaksidan


Farsdagskort

Inspirerad av Skrotboken blev det tre farsdagskort gjorda igår. Det första är på väg ner till Halmstad.


Hemfärd

För nästan 15 ½ år sedan kom vi hem med en liten skatt.


Julkort filtband

Ett tag var det väldigt poppis med filtdekorationer. Jag samlade på mig ett gäng och nu har jag så många att det behöver användas för att decimera antalet.
Ännu mer jul


Mer jul


Besökt mina nära och kära från förr

Det obligatoriska besöket till farmor och farfars grav samt minneslunden  Lika vackert och mysigt varje år.


Hur gör dom...

...alla pysslingar som skvätter och kladdar på sin LO:s?

Jag har den senaste tiden sett flera alster där det använts masker och sprayfärg (distresser). Jag ville också prova, och blev förskräckt över det buckliga resultatet.  Jag lade pappret i press under en skärbräda i 1 dygn, men det blev inte helt bra. Så hur gör ni andra för att det inte ska bli knöligt?


RSS 2.0