Ny cykel?

Funderar på att köpa en ny cykel som jag kan cykla på utan att få ont i nacken. Upprätt ställning á la Prussiluskan ska det vara. Den här skulle jag gärna vilja ha , men ack så dyr. Färgen är ju så mycket jag.


Pyssellangning från Skåne.

I dag var jag och hälsade på min kompis Lena som är på besök i Stockholm. Hon har langat lite pysselsaker till mig från Pysseltagen i Örkelljunga där hon bor.

Alla bilder lånade från Pysseltagen

Circle Template Board - Quilling
 Quilling Comb 
Project Tote - Black/Khaki 


Scalloped Circle Chain - Slim Edger Punch
EK Succcess Scalloped Circle Chain - Slim Edger Punchxcut - Oak Leaf - Botanical Embossing Punch

Struten.

Förra veckan var vi på ännu ett veterinärbesök. Denna gången var det i alla fall planerat. Julle blev kastrerad och tonsillektomerad (borttagning av halsmandlar) eftersom han hade väldigt fula såna. Nu hoppas jag att hans harklande och besvär från halsen ska försvinna.

Till hans stora sorg var han tvungen att bära strut för att såret skulle få läka ifred. Jag vet inte vad han lidit mest av, struten eller värken. Men lyckan i dag var destå större när han fick slippa den efter 10 dagars elände.


Mjölkbaren

Så här såg det ut när vi hälsade på Nikki och valparna i söndags. Nikki började nog bli lite trött på att agera mjölkbar för hon stannade inte kvar så länge.


Äntligen!!

Visserligen 8 dagar senare än förra året, men så jag har längtat. Nästa maskin är redan på gång att hängas ut : )


Helgmys

Helgmys kan vara att åka ensam med maken till landet och greja lite.
Allt och inget.

Här tog det tvärstopp.

Men det har verkligen inte varit speciellt mycket pysslande eller annat att skriva om eller visa bilder på. Tiden har mest gått åt till föreningsarbete eller veterinärbesök och funderingar runt detta.

Ett himla flackande i bil på helgerna till olika delar av södra Sverige har det också varit.

Våren är i alla fall på väg som tur är, och jag väntar otåligt på att få hänga tvätt ute.

RSS 2.0