Julkort 2014

 Utmanade mig själv att skapa med guld och silver. Gick väl sådär...
 
 
 
 
 
 

Poolposition

Fotona från Turkiet/Side i somras. Hittade mosaik när jag städade i en gammal låda som har legat där i säkert 8 år. Cirkeln med bling var pilligt som attan att få till, men till slut gick det. Hittade även enfärgad papperstejp som säkert legat lika länge som mosaiken.
 
 

Julkort 2014

Produktionen fortsätter. Motiven är från servetter som jag klippt ut och klistrat upp på cardstock med dubbelhäftande tejp.
 
 
 
 
 

Tävlingsbidrag till Hobbyworld Oktober nr 2

Jag blev tydligen så inspirerad av Hobbyworlds Oktoberskiss att jag utan att ens tänka på det gjorde en till LO efter den i bara farten. Den satt liksom fast i mitt huvud.
 
 

Julkort 2014

 Inte bara kortbaser med fönster utan också med utskurna ovaler hittade jag. Måste ju hitta på något med dom också såklart.
 
 
 
 
 

En dubbel

Länge sedan jag gjorde en "Dubbel-LO". Undras varför egentligen då jag faktiskt gillar konceptet. Fler foton från samma tillfälle kan användas och storyn blir liksom mer komplett. 
 
Dekorationerna är mestadels stämpelmotiv embossade i koppar. 
 
 
 
 

Tävlingsbidrag till Hobbyworld Oktober

Det visar sig att jag behöver lite spark i rumpan och inspiration när det gäller skapandet. Speciellt skisser brukar vara bra i mitt fall. Den här gången hittade jag via en vän på FB en skiss som tilltalade mig, och skissen var dessutom till en tävling hos Hobbyworld. Här finns en länk till skissen.
 
Sagt och gjort så blev det en Lo med en vallmoknopp jag följde i somras.
 
För att få fram knoppen ordentligt har jag använt Fluid Chalk i olika färger med hjälp av en stöppelpensel runt kanterna på fotot . 
 

Julkort 2014

Ja kom över 20 pack med kortbaser som hade utskurna fönster för 10 :-. Ja, inte för att jag behövde dem, men jag kunde ju liksom inte låta bli. 
 
Sen ska man ju använda dom också, vilket har varit svårt. Men nu tvingde jag mig att göra det, och då kom de där omöjliga julpappren till användning också. Win win med andra ord.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0