OOOOPS!

Nu blev det hack i skivan här i bloggen. Får skylla på att trädgården tagit den mesta kraften på sista tiden. Rensa, ordna, flytta, plantera nytt, fundera, plantera mera.....ja ungefär så. Två hus dessutom med rabatter.
Men bra blir det förhoppningsvis till slut. Just nu ser det ut så här, vilket inte ger en bra bild om en snygg rabatt, men när det växt till sig så


Skräcksnurra

Huka er sorkskrällen, nu laddar hon om.....
 
Ja, dettä är vad jag bla gjort nu när jag inte bloggat på några dagar. Tillverkat vindsnurror!
 
Enligt sökta råd på nätet så ska vindsnurror orsaka vibration och ljud som inte sorkar gillar. Jag tillverkade raskt några stycken av sönderklippta plastmappar, indianpärlor, blompinnar och ståltråd. Om det fungerar märker jag väl snart om sorkgångarna slutar förnya sig.
 
På bilden ser ni en igenfylld sorkgång bakom snurran.
 
 

Nu blir det krig

Jag har tillbringat några underbara dagar på landet. Det är tydligen inte bara jag som gillar stället. Gräsmattan och rabatten/stenpartiet är helt invaderat och underminerat av sorkar. Hundarna är alldeles galna av lycka och gräver frenetiskt för att får tag på dem. De kan också sitta på vakt hur länge som helst framför ett sorkhål precis som en katt för att sen anfalla blixtsnabbt.
 
Men jag har en plan på gång
 

RSS 2.0