Gott Nytt År Ica Maxi

Denna bilden hittade jag på FB och det är tydligen Ica Maxi i Häggvik som har tagit ställning för djuren. Heder åt denna affär som borde nomineras till Sveriges bästa butik eller nåt liknande.

Själv firar vi nyårsafton på landet för hundarnas skull.Slunga snö

I julklapp av snälle far fick familjen en snöslunga. Jag hoppas på att den ska få ett mycket vilsamt liv hos oss. Vi ska köpa ett litet tält åt den där den kan gömma sig året runt och bara vila.


Digital scrapbooking?

Vet inte om detta är det som kallas digital scrapbooking, men jag knåpade ihop lite med Photoshop. Det programet kan  jag så himla dåligt, så jag borde verkligen läsa på om hur man gör.


bonus

När jag ändå tröstshoppade en Vintaj på Pysseltagen, slank det med lite andra saker i korgen också.


Christmas Bows - Slim Edger Punch - EK Success
Christmas bows, Slim edger punch


 

2 embossinfoldrar. Poinsetta frame och Christmas trees frame, båda från Crafts too embossing folderGod Jul


Vintaj

Så här mitt i julstressen kom min mamma på besök på sin färd upp till norra Sverige. med sig hade hon en underbart god pepparkakskola som jag naturligtvis var tvungen att smaka flera gånger......en av gångerna sa det krack i min mun. Det visade sig att min rotfyllda tands fyllning gick åt skogen. Med sig tog den en stor bit tand och det gjorde mig en smula vred. Men jag tröstade mig med att köpa mig en liten maskin när det nu var 25% rabatt på dyraste varan.


Rasmonter och Hundmässa

Helgen har helt gått i hundens tecken för min del.

Fredagen ägnades åt att hämta material och bygga klubbens rasmonter på Stockholms hundmässa. Som tur var fick jag hjälp med byggandet av Jeanette. Resultatet var vi riktigt nöjda med.

Lördagen tillbringades vid shibaringen och jag hjälpte min uppfödare att ställa en av hennes hundar, som blev 2 Bästa Hane.

Söndagen tillbringades i rasmontern tillsammans med Nikki som mest låg på rygg på bordet och lät sig klias på magen av alla besökare.RSS 2.0