Lycka,

är att få hänga tvätt utomhus när det bara är februari.

image107

Läktarutsikt

Ja, som rubriken säger: så här ser min utsikt ut på måndagkvällar.

Cyberpyssel

Förra helgen var det cyberpyssel på forumet. Cyberpyssel innebär någon form av uppdrag/tävling som den som håller i det skapar. Den här gången var det flera olika utmaningar, men jag valde att bara göra en. Zara  gjorde utmaningarna och Brunkullan sponsrade med vinster.

Så här såg den skiss jag valde att skapa efter ut.Och så här blev mitt resultat.

image106

Alla hjärtans dag kort

Här kommer kort till er som läser, blev inga skickade med post i år. Välj vilket som passar er bäst.

image101
image102

image103

image105


Härligt väder

Strålande sol, lite blåsigt och bitande men så skönt. Har varit ute hela förmiddagen med Julle. Började med promenad och träning tilsammans med Terese och Kasper. Vi plockade med Mira också, och efter ett tag fick vi ordning på kopplen. Inte helt lätt att hantera 2 hundar på samma gång, men övning ger färdighet. Efter promenaden fick Mira vara kvar hos oss i trädgården tillsammans med Julle. Gick in och hämtade kameran och fick några bra bilder. Här kommer ett smakprov.

Mira och Julle "platsligger". Julle verkar inte vilja vara med.
image99

Mira i fullt språng. Kan det komma en bil tro? ;-)

image100

Nedräkning

En jättegullig tjej som heter agnelia på forumet har gjort en nedräknng till min födelsedag. Jag är med i en födelsedagspresentswapp (oj vilket långt och konstigt ord) där vi skickar födelsedagspresenter till en person varje månad. Och snart är det alltså min tur. Iiiiiiiih vad spännande.

Här går det att följa nedräkningen tills jag fyller 43 vackra år ;-)

Wilma Långstrump

Så heter stämpelmotivet på det här kortet. Det är ett bidrag till en tävling hos kortmakaren som har gjort stämpelmotivet. Utmaningen var att skapa ett kort efter en skiss i färgerna turkos, limegrön och rosa. Det var en utmaning för mig att skapa i så starka färger och jag blev nästan yr när jag var klar med kortet. Men ju mer jag tittar på det ju mer gillar jag det.

image98

Lifta

Ja nu har jag inte varit ute och rest med tummen som den som inte är invigd i scrapvärlden kanske tror. Jag har inspirerats och härmat en annan scrappares LO (layout) och det kallas att lifta. Det kommer naturligtvis från USA som allt det här med scrapbooking gör, och då från ordet lift. ( Från Lexin:Engelskt uppslagsord lift Svensk översättning plagiera, sno, knycka {informellt; vanligen nedsättande} (verb; transitivt) )

Tjejen jag valt att lifta heter Alien bling på nätet och är på samma forum som jag. Det var i en av trådarna där som jag hoppade på en utmaning at "lifta" den som skrivit innan mig.
Så här ser hennes Lo ut.

Klicka för att stänga bilden

Och så här blev min tolkning. Allt utom det gula pappret, rosa sidenbanden och texten Callisto är från ett set med album av Kathy Davis Design.

image97

Det bidde en bror

Har ju så jättemånga kort från när barnen är små som jag vill scrappa. Hur ska jag hinna med alla innan jag dör? Och inte går det fort heller, jag är en av de långsammaste pysslare jag vet. Nåväl, jag har i alla fall knåpat ihop en LO av första mötet mellan bröderna på BB.

Det blev en bror

I brist på snö..

...kan jag ju visa en Lo som jag gjort. Tyvärr är fotona oskarpa, men de är de enda som finns på Kalles första skidtur och då får det bli dom. Han tyckte själv att det var roligt att se den växa fram och gillade texten på pilarna.
Journalingstämpeln köpte jag nyligen och den är från goinque´s serie See-D´s och heter flurries.

OOps

Blivande vänner?

Julle försöker leka med Nisse den token. Men skam den som ger sig, snart kanske de far omkring och busar. Så här bra går det i alla fall att äta godis tillsammans.

image96

RSS 2.0