Vårens glädje

Äntligen är det dags igen. Hurra!!


Grattis älskade Julle

I dag fyller min älskade Jullegubbe 5 år.

Grattis min lille plutt, och jag hoppas vi har i alla fall dubbelt så många år tillsammans kvar.


Julkort v. 6


Vecka 6 var utmaningen att göra ett julkort med hjärtan på eftersom det var veckan som innehöll alla hjärtans dag. Det blev också ett kort jag gjorde i efterhand.Julkort v. 11

Denna veckan var det grönt som gällde på julkortsbloggen.

Så här blev mitt bidrag


Putte i blåbärsskogen

Hittade en bild på min lille gullpojke från i somras. Han gillade verkligen att ligga på den här platsen precis nedanför verandatrappan på landet.


Julkort v. 8

Utmaningen till vecka åttas julkort var att använda knappar. Så här blev mitt bidrag i efterhand


julkort v.7

Utmaningen var att skapa ett julkort med både guld och silver, alla färger är tillåtna, men guld och silver ska vara synligt!

Nu hann jag inte vara med denna gång, men jaghar gjort detta efteråt
Mitt bästa utställningsminne

Trots alla rosetter och titlar jag har varit med och tagit med Nikki så är det ändå 4:e placeringen i "unghundsklass hanar" på Circiututställningen i samband med WDS 2008 som jag minns som häftigast.

107 anmälda shibor (tror jag det var) vilket jag tror fortfarande står sig som rekord i antal anmälda shibor till en utställning i Europa. 85 shibor ställde upp och av dessa så fick 29 omdömet Excellent, varav en var min lille Julle för domaren Ichiro Ishikawa från Japan.

Videon nedan visar unghundsklassen hannar filmen lånad av Elettra på kennel Tessaiga.

Jag är den som har vita piratbyxor och röd överdel.

Julkort v.10

Här är mitt bidrag till utmaningen på bloggen "Ett julkort i veckan". Jag har inte haft ork och tid att vara med på 5 veckor, men nu är jag på igen.


Ledsen gärdesgård

Den stackars gärdesgården hade gett upp och lagt sig ner när vi var på landet sist. Synd för den lär vi nog inte klara av att bygga upp igen. får bli en annan lösning på staket.


Present

Maken och barnen firade sportlovet på varmare breddgrader, närmare bestämt Playa Ingles Gran Canaria. När de kom hem hade de med presenter till mig som maken valt ut. Jag tycker han gjorde ett riktigt bra jobb och valde saker som jag gillar, tom matchande smycken till. Dessutom står det ju i alla modereportage att det ska vara mycket färg i år.
Renoveringen framskrider

I fredags åkte pappa och jag ner till landet för att lämna av klinker till golvet. När vi kom dit var hantverkarna i full gång, och jisses vad det hade hunnit med mycket på 3 dagar.

Väggen var riven och en ny uppbyggd. Golvet upprivet, rör lagda, och golvet uppbyggt igen. Garderobsutrymmet påbörjat. Det här verkar bli bra

Här ser ni den blivande garderoben.Så här såg det ut innan


Här framskrider jobbet med det blivande badrummet.

Så här såg toan ut innen


RSS 2.0