KOMA-längt

I morgon är det dags. Då bär det iväg till Strömsholms vandrarhem för årets KOMA. KOMA står för Kolbäck Pysselmaraton. Nu är det ju inte i Kolbäck vi kommer att vara, men i den här träffens historia är det just i Kolbäck det började. Församlingshemmet Duvan var KOMA's första lokal och i början sov deltagarna över i de hörn en madrass fick plats. Nu är det bekvämt värre med sköna sängar, catering och full service med fika och godis.

På pysselträffar är jag nog mest känd för att jag har hela pappersvagnen med mig för att jag inte kan välja ut vilka papper jag vill ha med mig. Men denna gången har jag hittat en ny lösning. Pappersvagn mini :)Behöver jag säga att jag längtar till i morgon. Men nu måste jag fortsätta att packa.
 

Solen skiner

Och jag ägnar helgen åt att möblera om i sonens rum. Knasigt, men välbehövligt. Jag tom struntar i att gå på symässan för detta. Men det känns jättebra att han får ordning.

Hon växer och växer

Lilla skruttefia växer och blir mer lik en vuxen shiba. Fast just nu tycker jag hon är i "långa ben, långa öron"-åldern.
 
 

Färdigt

Lite klurigt och det tog några timmar, men nu är det färdigt.
 
 
Så här ser mönstret ut som jag hittade på Pinterest.
 
 
 

Lappmögelhe....e


Kapten klänning

Har precis lyssnat på boken "Kapten Klänning" av Jonas Trolle, och jag kan verkligen rekommendera boken. Den är skriven av utredaren själv, vilket gör att boken är skriven med känsla. Den är hemsk, spännande och tänkvärd.
Jakten på Kapten Klänning (Pocket)RSS 2.0