Semester

Vi har ju semester nu, eller rättare sagt M har semester, och i förra veckan var i vi på Läckö Slott. Slottet var fint och så, men det som tilltalade mig mest var Ernst Billgrens utställning som fanns där. Jag har alltid tyckt att han gör mest knäppa saker som inte går att förstå sig på, men detta var en positiv överraskning. Jag föll särskilt för mosaikerna och tavlorna det fanns mosaikalster insprängda i.

Pysselinspirationen är tyvärr inte på topp. Ett flaskkort till grannen som tack för hjälpen med katterna har det blivit i alla fall, och en LO till Malaysia-albumet.

284674-13

image14

Shoppin, shopping, shopping

Sitter just nu på Hotel Billingen i Skövde. Har två roliga shoppingtillfällen bakom mig. Först GeKås Ullared i går måndag och det var helt hysteriskt. Var fantastiskt glad över att vi åkte dit så tidigt.  Vi var där 09.30 och ingen kö som tur var, men när jag kom ut var det säkert 250m minst med folk som stod i regnet och väntade på att komma in. De hade tom varnat i lokalradion för att åka dit pga trängsel och köer. Nåväl, jag kom ut med grejor för drygt 2000:- vilket brukar vara en mycket högre summa när jag är där.

Idag blev det pysselshopping på Magnolia i Borås. Pysselgrejor för dryga tusenlappen. Nu får jag nog lugna ner shoppingtarmen lite, men kul är det.

Här kommer bild på pysselshoppingen
image12

Klart album.

Äntligen har jag gjort mitt första hela album. Har ju gjort sidor till andra album iofs, men de är ju långt ifrån klara. Kom på att jag ville scrappa själva framsidan på albumet också.

image11

Fredag den 13:e

Läskig dag, huga. Jag har faktiskt en del dåliga erfarenheter av att det kan hända dåliga saker denna dag. Vänner som har skadat sig, pojkvänner som gjort slut mm. Men det är bara att hoppas på att just denna inte har något dumt inplanerat.

Har pysslat lite de senaste dagarna.

Ett halsband till en kompis med utbytbara berlocker.

image4
image5image6

2 kort.

image7
image8

Och en scrap-LO
image10

Sömnlöst

Det var fasiken vad det ska vara svårt att sova på nätterna då. Kl 11 i förmiddags somnade jag nog. Tur är att jag gillar nätterna och funkar som bäst då. Påbörjade en städning av pysselrummet så nån nytta med sömnlösheten var det ju.

Apropå pyssel så kanske man ska visa upp nåt alster. Inte helt nytt men dock. Den här typen av kort kallas tagpocket.
Det här gjorde jag till en liten sjuk kille i Canada som heter Shane. Han önskade sig massor med kort till sin födelsedag.
image2Så här ser tagsen (insticksfoldrarna) ut

image3

Start

Fredag 6/7 kl 05.45

Tidig fredagsmorgon och jag har inte ens sovit ännu. Har försökt dock, men det gick inte. Det är bara jag solen och fåglarna uppe. Ja vad gör man när man inte kan sova? Jo startar en blogg som jag ännu inte vet vad jag ska ha till, men det blir väl nåt till slut kanske.

Har äntligen gjort klar tunikan som jag började på i april. Vart inte helt nöjd, men mönstret går nog att fila på. Kommer en bild sedan under dagen när jag sovit lite.


Nu är bilden inlagd.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0