Mitt dåliga samvete

 
Ännu en LO gjord för FB-gruppen, denna gången efter en skiss. Stickers var ett måste och inga stickersbokstäver. Bårderna och texten är Rub-Ons så det kanske lite fusk. Men katterna och cirklarna är stickers.

Hundsäng a'la kattsäck.

Då jag tidigare har köpt kattsäckar av Henrietta så har jag inspirerats att försöka sy en hundbädd i samma teknik. Till försöksobjektet valde jag ett tyg som är helt förskräckligt, men då gör det a andra sidan ingenting om jag musslyckas. Resultatet blev ok men inte perfekt. Nästa gång skall jag ha ett styvare tyg eller ha mellanlägg på sidaobitarna.
 

Papsen

När jag nu scrappade min lilla mor måste jag ju för rättvisans skull scrappa min far också. Just det här fotot tycker jag visar precis hur min lilla pappa är. Lugn och snäll och godhjärtad.
 

Mina pappershögar

Vissa seristrippar med Nemi är bara så klockrena i att beskriva mig så det är rent löjligt. Denna tex.
 

Första kullen

Här har jag scrappat bilder som jag snott från min uppfödare Charlotta Mellin, Kennel Rollick's. Tyvärr så fattas det bild på en valp, unge herr blå.
 

Mor lilla mor

Jag är alldeles för dålig på att fota männsikor har jag kommit på, så i somras passade jag på att fota mamsen när hon var på besökpå landet. 
 

FB-utmaning - bakgrund och stämplar

 
Här är ett till alster som jaggjort till utmaningsgruppen på FB. Månne någon kan få ett Alla Hjärtans dag kort?
 
 
 

Himlaspel

När jag var på landet i December fotade jag himlen som var helt otroligt vacker i grått och orange. Det blir ju aldrig lika bra på bild som i verkligheten, men ganska bra ändå.
 

RSS 2.0