Villavagn 351

Här har jag provat på att arbeta med en mask som jag sett så många andra göra. Dock inte med sprayflaska denna gång utan med att dutta en stämpeldyna över. Blev inte så buckligt då.Tryggt att vara 2

En bild på hundarna tagen dec 2008. Nybadade och uppsatta på utställningsbordet.


Inte lika grönt stafflikort

Jag visade det väldigt gröna kortet för maken och bad om åsikter. Han tyckte precis som jag att det blev väldigt grönt, och tyckte att jag skulle haft lite blått med för att lätta upp det lite. Så jag gjorde ett försök med grönt och blått.


Grönt

Jag försökte mig på att göra ett sk. Stafflikort och det var riktigt roligt att göra. Men jisses vad grönt det blev!


Wroom

Blandar med lite kort.
Utmaning v 42 från Stämpelgården

Blev naturligtvis ett julkort.Här kan ni se skissen jag skapat efter hos Stämpelgården.

Trappstegskort

Inspirerad av Stämpelgårdens instruktioner ville jag göra ett "stairstep fold card". Men jag ville göra det så att det passade i ett A6-kuvert. Det fungerade alldeles utmärkt, och här är måtten.

Kortbas: 14X21 cm

Rita tvärs över 5 cm från kanten (från långsida till långsida)

Rita från "5 centimetersstrecket" linjer till kortsidan med följande mått: 2 cm, 4 cm 7,5 cm, 11 cm och 16 cm.


Inte bara julkort

Det frenetiska skapandet fortsätter. Det hjälper mig tänka på annat. Jag varierar med lite annat än julkort. allt blir inte så bra, men jag skapar i alla fall.
3D

Ett 3D-motiv från ett 3D-häfte jag köpte förra året. Tråkigt nog syns det inte när jag scannat det.


Dörr & Pepparkakshus


Mer favorittomte


Favorittomten

Här har jag gkort kort med hjälp av servetter. Tomtarna är motiv från en servett som jag satt fast på vit cardstock med hjälp av dubbelhäftande tejp och sen klippt ut dem. Det är tur jag har många servetter kvar, för jag gillar de här tomtarna.


Brasstickor

Eftersom jag ska besiktiga bilen idag och inte hittade varningstriangeln som borde ha legat i bilen fick jag göra en akututryckning till Biltema. Biltema har ju inte bara saker till bilen även om namnet kan göra det intrycket. Även en pysslare hittar bra saker där. Dubbelhäftande tejp och limrollers tex. Den här gången hittade jag braständsticksaskar som jag gav mig på att dekorera på en gång.

Ask 1NärbildAsk 2


Blingvantar

Dessa vantar gjorde jag också till årets Rosa-band auktioner. Faktum är att den tjejen jag tänkte på när jag bestämde färg och dekorationer, också ropade in dom : )

Svart Eskimogarn och påsydda snäckskalsstjärnor


WDS-LO

Kors i krösamoset. Jag har scrappat. En dubbel dessutom. Och det var länge sedan sist.

Fotona är från Word Dog Show 2008, som var i Stockholm.


2 liggande

Den här stämpeln köpte jag för att jag tyckte att den skulle kunna likna en shibavalp. Jag jobbar på att få färgläggningen så likt som möjligt. Jag tror att jag är på rätt väg


Här har jag använt en ny stans som jag nyligen köpt från Stämpelgården. Det är två stansar egentligen. En som stansar ut och en som präglar. Jag gillar den mycket. Stansen heter Flower Punch Set - Poinsettia - Medium och kommer från Nellie Snellen.Stängsel på landet

I går var vi på landet och fortsatte med att sätta upp stängsel. Det är helt klart krångligare än man tror och tar längre tid än planerat. Men till slut ska det nog bli bra, och hundarna får stora ytor att springa på.

Stolpar, snedstöttor och grind gjutna under tidigare helger. Tråden uppsatt som nätet skall hänga påDelen av trädgården som stängslas in (ca 800 kvadratmeter).Välförtjänt lunchpaus med hämtpizza från den lokala pizzerian.Och innan vi åkte därifrån var även nätet uppsatt : )

Nu återstår baksidan som skall stängslas med enkla trästolpar och nät.

Årets vantar till rosa bandet

Till slut blev de dekorerade med svart garn.


Ett par till

Ett par till av korten jag tvångsskapat. Roligast var att göra kortet med den annorlunda vikningen. En variant på ett sk. "side-step-card".
Frustrations-skapat

I ren frustraton över alla jäkla symptom som sköljer över mig har jag i dag avverkat en 2 km promenad i rask takt och tvingat mig själv att göra julkort. Allt för att tänka på annat. Stackars hundarna hade bara att änga med och endast två korta nos och kisspauser tilläts.

Promenaden kan jag ju inte visa, men ett par dåligt fotograferade kort kan jag bjuda på. Motivet är min favoritsnögubbe som jag hade färglagda kvar sen förra året.
Lågvatten

Här är det tyst tomt och tråkigt, vilket är ungefär precis som jag är just nu.

 

Genomgår just nu en jobbig period med biverkningar efter en medicin som jag slutat med efter en lång tids användning. Jag har ätit den för värkens skull under 10 år och den har givit mig grymma utsättningssymptom. Jag ligger lågt just nu.

00088piller


Skogens gula guldFredag och Lördag tillbringades på landet. Gjutning och uppsättande av staketstolpar stod på programmet. Även avsopning av förrådstaken skulle göras och det hamnade på min lott. När det var färdigt föreslog jag den snälle sonen som hade hjälpt mig att vi skulle ta en promenad med hundarna och gå till sjön. Vi traskade iväg och var på jakt efter ett ställe som det skulle gå att bada vid. På vägen tillbaka formligen trillade vi över massor med  stora fina kantareller, och stora dessutom. Ingen svampkorg hade vi heller. Men nöden är uppfinningarnas moder. Jag tog av mig munkjackan och använde den som påse. Nu grämer jag mig bara över att vi inte fick plats med alla dessa bleka taggsvampar som det fanns hur mycket som helst av.


RSS 2.0