Campingliv 2. Badkruka och spår

Tisdagen tillbringades i lugnets tecken. Lite bada, lite slappa, lite äta var i stort sett det som fyllde dagen. Strålande väder hela dagen.

Julle var en riktig badkruka visade det sig. Gå så långt att vattnet nådde magen var absolut det mesta han kunde tänka sig, trots att vi lockade med favoritleksaken.På kvällen gick Julle och jag på hundaktivitet. Det var spår på schemat med ungefär samma upplägg som vi har provat på tidigare. Man stampar up en startplats, och stampar och ser till att lämna doftspår efter fötterna hela vägen fram till målet. Vid målet stampar man också ordentligt och lämnar en belöning i form av godis och/eller leksak. julle klarade det till slut,efter att ha råkat på ett mushål på vägen som han naturligtvis var tvungen att undersöka innan han kunde fortsätta spåra. När vi spårat färdigt mörknade himlen och herr Åska dundrade. Då var det bara att gå tillbaka och kura i vagnen.

När ovädret var över kom det en lång karavan in på campingen. Cirkus Europa anlände för morgondagens föreställning. Med pannlampor började de ordna hagar för djuren och resa tält. Fascinerande att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0